DBBR FINALEWEEKEND 2017/2018

Beste Leden,

Nog 1 competitie wedstrijd te gaan en dan is het seizoen 2017-2018 weer ten einde.

De meeste kampioenen zijn inmiddels bekend. Iedereen van harte gefeliciteerd !

Vrijdag 25 mei beginnen we met het Finaleweekend in de Katwijkse dartvereniging. We spelen vrijdag avond de bekerfinale en de algemene kampioenschappen voor de 1e divisie. Zaterdag 26 mei de algemeen divisie kampioenschappen voor de 3e en 4e divisie en Zondag 27 mei de promotie/degradatie wedstrijden en de algemeen divisie kampioenschappen voor de 2e divisie.

Vrijdag avond zijn de deuren vanaf 19.00 uur geopend en starten de wedstrijden om 20.00 uur.

Zaterdag en Zondag is de KDV geopend vanaf 09.30 uur en starten de wedstrijden om 11.00 uur.

Ik wens alle teams veel succes met hun laatste wedstrijden.

Sportieve groet,

Sandra de Winter

Sam Denis wint Gesloten Bollenstreek 2012

Sam Denis Gesloten Bollenstreek 2012Afgelopen zaterdag 7 april won Sam Denis bij de Leidse Dart Vereniging het Gesloten Bollenstreek 2012. Hij verdiende hiermee een ticket voor de Champions League of Darts. De winnaar van dit kwalificatietoernooi krijgt een deelnamebewijs voor de Zuiderduin Masters in december.

Sam won in de finale van het Gesloten Bollenstreek met 6-1 van titelverdediger Ron de Pijper. Ron bereikte de finale door te winnen van Mimoun Haouli, Sam won in de halve finale van Nick van der Linden. Geen verrassing bij de dames, opnieuw was Rilana Erades de beste vrouwelijke deelneemster, zij heeft opnieuw een Champions League of Darts ticket te pakken.

Dit jaar was er voor het eerst een toernooi voor spelers uit de 2e,3e en 4e divisie, hier was de eerste plek voor Walter Flad die bij de DBBR in de derde divisie speelt.

Meer foto’s….

Darts Bond Bollenstreek Rijnland © 2018
%d bloggers liken dit: