DBBR FINALEWEEKEND 2017/2018

Beste Leden,

Nog 1 competitie wedstrijd te gaan en dan is het seizoen 2017-2018 weer ten einde.

De meeste kampioenen zijn inmiddels bekend. Iedereen van harte gefeliciteerd !

Vrijdag 25 mei beginnen we met het Finaleweekend in de Katwijkse dartvereniging. We spelen vrijdag avond de bekerfinale en de algemene kampioenschappen voor de 1e divisie. Zaterdag 26 mei de algemeen divisie kampioenschappen voor de 3e en 4e divisie en Zondag 27 mei de promotie/degradatie wedstrijden en de algemeen divisie kampioenschappen voor de 2e divisie.

Vrijdag avond zijn de deuren vanaf 19.00 uur geopend en starten de wedstrijden om 20.00 uur.

Zaterdag en Zondag is de KDV geopend vanaf 09.30 uur en starten de wedstrijden om 11.00 uur.

Ik wens alle teams veel succes met hun laatste wedstrijden.

Sportieve groet,

Sandra de Winter

Rilana Erades Springcup kampioen 2010 met Nederlands team

DBBR Lid Rilana Erades heeft afgelopen weekend met het Nederlands damesteam de Springcup 2010 gewonnen, Rilana wist namens Nederland zowel alle koppel (met Floortje van Zanten) als alle singlewedstrijden te winnen, het bleef in Hongarije tot op de laatste wedstrijd spannend, maar nadat de Nederlandse dames hun laatste wedstrijd met 18-2 winnend afsloten was de titel binnen.

Voor Rilana is dit alweer de 4 keer op rij dat ze de titel met het Nederlands damesteam weet te pakken, tevens werd Rilana meest waardevolle speelster van het toernooi, maar moest deze eer wel delen met de Hongaarse Nóra Fekete, ook de titel meest waardevolle speelster in het teamtoernooi wist Rilana al voor de 4e keer te bereiken. Ook in het singletoernooi was Rilana succesvol, ze bereikte de finale door winst op landgenote Floortje van Zanten maar moest in de finale alleen de Duitse Stefanie Luck voor zich laten, een mooie tweede plaats voor Elbee speelster Rilana Erades.

Darts Bond Bollenstreek Rijnland © 2018
%d bloggers liken dit: