MEDEDELING VAN HET WEDSTRIJDSECRETARIAAT

Beste leden. Vanaf 16 maart mag een wedstrijd niet meer verzet worden en in de laatste drie speelweken is een invaller niet meer toegestaan. 

Indien dit toch gebeurd volgt er een schorsing i.v.m. competitie vervalsing.

Rilana bereikt kwartfinale Dutch Open 2010

Rilana heeft afgelopen dag de Dutch Open afgesloten als gedeeld nummer 5, Rilana begon afgelopen vrijdag rond 13:00 uur aan het toernooi met direct een eerste goeie partij tegen Nancy Hertogs (3-1) vervolgens mocht Rilana het bij de laatste 128 opnemen tegen Julie Gore (huidige nummer 6 van de wereldranglijst).

Het werd een spannende partij die uiteindelijk in de 5e leg beslist werd, Julie miste als eerste 3 matchdarts waarna Rilana direct toesloeg op dubbel 20. daarna volgende wederom 3 leuke partijen die Rilana met alle 3-0 afsloot, voor plaatsing kwartfinale versloeg Rilana Nederlands team genoot Sharon Prins ook met 3-0.

In de kwartfinale mocht Rilana het met Karen Lawman gaan uitvechten wie er zondag terug mag komen en dat werd na een jammer genoeg eenzijdige partij Karen Lawman (3-0), toch kijkt Rilana terug op een goed toernooi overwinningen op o.a. Julie Gore en Sharon Prins dat geeft weer genoeg vertrouwen voor de komende tijd.

Darts Bond Bollenstreek Rijnland © 2018
%d bloggers liken dit: