DBBR FINALEWEEKEND 2017/2018

Beste Leden,

Nog 1 competitie wedstrijd te gaan en dan is het seizoen 2017-2018 weer ten einde.

De meeste kampioenen zijn inmiddels bekend. Iedereen van harte gefeliciteerd !

Vrijdag 25 mei beginnen we met het Finaleweekend in de Katwijkse dartvereniging. We spelen vrijdag avond de bekerfinale en de algemene kampioenschappen voor de 1e divisie. Zaterdag 26 mei de algemeen divisie kampioenschappen voor de 3e en 4e divisie en Zondag 27 mei de promotie/degradatie wedstrijden en de algemeen divisie kampioenschappen voor de 2e divisie.

Vrijdag avond zijn de deuren vanaf 19.00 uur geopend en starten de wedstrijden om 20.00 uur.

Zaterdag en Zondag is de KDV geopend vanaf 09.30 uur en starten de wedstrijden om 11.00 uur.

Ik wens alle teams veel succes met hun laatste wedstrijden.

Sportieve groet,

Sandra de Winter

Rilana bereikt kwartfinale Dutch Open 2010

Rilana heeft afgelopen dag de Dutch Open afgesloten als gedeeld nummer 5, Rilana begon afgelopen vrijdag rond 13:00 uur aan het toernooi met direct een eerste goeie partij tegen Nancy Hertogs (3-1) vervolgens mocht Rilana het bij de laatste 128 opnemen tegen Julie Gore (huidige nummer 6 van de wereldranglijst).

Het werd een spannende partij die uiteindelijk in de 5e leg beslist werd, Julie miste als eerste 3 matchdarts waarna Rilana direct toesloeg op dubbel 20. daarna volgende wederom 3 leuke partijen die Rilana met alle 3-0 afsloot, voor plaatsing kwartfinale versloeg Rilana Nederlands team genoot Sharon Prins ook met 3-0.

In de kwartfinale mocht Rilana het met Karen Lawman gaan uitvechten wie er zondag terug mag komen en dat werd na een jammer genoeg eenzijdige partij Karen Lawman (3-0), toch kijkt Rilana terug op een goed toernooi overwinningen op o.a. Julie Gore en Sharon Prins dat geeft weer genoeg vertrouwen voor de komende tijd.

Darts Bond Bollenstreek Rijnland © 2018
%d bloggers liken dit: