DBBR FINALEWEEKEND 2017/2018

Beste Leden,

Nog 1 competitie wedstrijd te gaan en dan is het seizoen 2017-2018 weer ten einde.

De meeste kampioenen zijn inmiddels bekend. Iedereen van harte gefeliciteerd !

Vrijdag 25 mei beginnen we met het Finaleweekend in de Katwijkse dartvereniging. We spelen vrijdag avond de bekerfinale en de algemene kampioenschappen voor de 1e divisie. Zaterdag 26 mei de algemeen divisie kampioenschappen voor de 3e en 4e divisie en Zondag 27 mei de promotie/degradatie wedstrijden en de algemeen divisie kampioenschappen voor de 2e divisie.

Vrijdag avond zijn de deuren vanaf 19.00 uur geopend en starten de wedstrijden om 20.00 uur.

Zaterdag en Zondag is de KDV geopend vanaf 09.30 uur en starten de wedstrijden om 11.00 uur.

Ik wens alle teams veel succes met hun laatste wedstrijden.

Sportieve groet,

Sandra de Winter

Ranking / CLOD 2014-2015

De DBBR Ranking bij de Heren wordt al jaren gedomineerd door Ramses Sjaffies speler Ferry van Veen, de afgelopen vier jaar was de rankingtitel voor Ferry. Dit seizoen moest het echter wel in de laatste ranking worden beslist. Hij werd op de voet gevolgd door Kristiaan de Boer die voor die laatste ranking slechts 2 punten minder had. Beide kanshebbers werden vroegtijdig uitgeschakeld, Kristiaan wist in de Vliethorst 1 punt meer te pakken dan Ferry dat toernooi, maar kwam alsnog een punt tekort om in ieder geval op gelijke hoogte te komen. Zo ging ook dit seizoen de Rankingtitel naar Ferry van Veen.

Rilana Erades is al jaren de beste dame bij de DBBR, dit seizoen pakte ze alweer de derde titel op rij, ook in de jaren daarvoor was de DBBR Ranking vaak een prooi voor Rilana. Met een verschil van 15 punten op de nummer 2 Sabrina Mulder was Rilana die deel uit maakt van de Nederlandse selectie opnieuw de beste.

Zowel Ferry van Veen als Rilana Erades nemen dankzij hun 1e plek op de ranking deel aan de Champions League of Darts in Egmond aan Zee. De overige twee deelnamebewijzen gaan naar Danny van der Kooy die het Gesloten Bollenstreek won en naar Sabrina Mulder die tweede werd op de Dames Ranking en ook finale haalde van het Gesloten Bollenstreek. Sabrina verloor de finale van het Gesloten Bollenstreek van Rilana.

Winnaars DBBR Ranking 2014-2015

Heren: Ferry van Veen
Dames: Rilana Erades

Winnaars Gesloten Bollenstreek 2015

Heren: Danny van der Kooy
Dames: Rilana Erades

Winnaars CLOD Tickets

Heren: Ferry van Veen – Danny van der Kooy
Dames: Rilana Erades – Sabrina Mulder

Darts Bond Bollenstreek Rijnland © 2018
%d bloggers liken dit: