DBBR FINALEWEEKEND 2017/2018

Beste Leden,

Nog 1 competitie wedstrijd te gaan en dan is het seizoen 2017-2018 weer ten einde.

De meeste kampioenen zijn inmiddels bekend. Iedereen van harte gefeliciteerd !

Vrijdag 25 mei beginnen we met het Finaleweekend in de Katwijkse dartvereniging. We spelen vrijdag avond de bekerfinale en de algemene kampioenschappen voor de 1e divisie. Zaterdag 26 mei de algemeen divisie kampioenschappen voor de 3e en 4e divisie en Zondag 27 mei de promotie/degradatie wedstrijden en de algemeen divisie kampioenschappen voor de 2e divisie.

Vrijdag avond zijn de deuren vanaf 19.00 uur geopend en starten de wedstrijden om 20.00 uur.

Zaterdag en Zondag is de KDV geopend vanaf 09.30 uur en starten de wedstrijden om 11.00 uur.

Ik wens alle teams veel succes met hun laatste wedstrijden.

Sportieve groet,

Sandra de Winter

Perry Noordermeer en Wendy Jansen de sterkste tijdens DBBR ranking #7

Perry Noordermeer en Wendy Jansen hebben afgelopen zaterdagavond de 7e DBBR ranking in de Katwijkse Dart Vereniging op hun naam geschreven. Noordermeer won op weg naar de finale van o.a. Bas Aupers, Ferry van Veen, John Zandbergen en in de finale was hij met 5-2 te sterk voor Arie v/d Eijkel
Noordermeer kwam tot een gemiddelde van 76,67 en v/d Eijkel noteerde 68,14.

In het damestoernooi ging Wendy Jansen er met de eindzege vandoor, zij was in de poulefase te sterk voor Evelien van Tol en Leonie Kooi, vervolgens won ze in de kwartfinales van Jolanda de Vos, in de halve finale was ze te sterk voor Annemarie v/d Niet en in de finale won ze met 4-0 van Evelien van Tol.

Met nog één ranking te gaan (Gesloten Bollenstreek op 5 mei) is het bij zowel de heren als dames nog zeer spannend. Bij de heren is John Zandbergen met 34 punten de koploper gevolgd door Arie v/d Eijkel met 33 punten. Bij de dames is Sabrina Heemskerk-Mulder nog altijd de koploper maar ook zij heeft maar 1 punt meer dan Marlous Focke. Oftewel spannend zat nog allemaal.

Darts Bond Bollenstreek Rijnland © 2018
%d bloggers liken dit: