DBBR FINALEWEEKEND 2017/2018

Beste Leden,

Nog 1 competitie wedstrijd te gaan en dan is het seizoen 2017-2018 weer ten einde.

De meeste kampioenen zijn inmiddels bekend. Iedereen van harte gefeliciteerd !

Vrijdag 25 mei beginnen we met het Finaleweekend in de Katwijkse dartvereniging. We spelen vrijdag avond de bekerfinale en de algemene kampioenschappen voor de 1e divisie. Zaterdag 26 mei de algemeen divisie kampioenschappen voor de 3e en 4e divisie en Zondag 27 mei de promotie/degradatie wedstrijden en de algemeen divisie kampioenschappen voor de 2e divisie.

Vrijdag avond zijn de deuren vanaf 19.00 uur geopend en starten de wedstrijden om 20.00 uur.

Zaterdag en Zondag is de KDV geopend vanaf 09.30 uur en starten de wedstrijden om 11.00 uur.

Ik wens alle teams veel succes met hun laatste wedstrijden.

Sportieve groet,

Sandra de Winter

Nipt verlies voor vd Ster in Egmond aan Zee

Henny van der Ster moet samen met Ross Montgomery en Ted Hankey uitvechten wie een plek krijgt in de kwartfinale van de Zuiderduin Masters. De Leidenaar moest het in zijn eerste poulewedstrijd opnemen tegen de Schot Ross Montgomery. Montgomery hoort al een aantal jaren bij de subtop van de BDO en zal in januari deelnemen aan de Lakeside. Henny speelde opnieuw een prima partij, toch kwam de Schot op een 4-2 voorsprong.

Maar net als vorig jaar toonde vd Ster veerkracht en twee legs later was de stand weer gelijk. De bullseye zorgde ervoor dat Montgomery de laatste leg mocht starten, voordeel dus voor hem, maar Henny kreeg een matchdart op tops, helaas verdween deze dart in de één en was deze kans verkeken.

Montgomery profiteerde dankbaar en gooide dubbel 5 voor de winst, eindstand 5-4. Zaterdagmiddag om 15.00 uur speelt Henny zijn tweede poulewedstrijd tegen Ted Hankey, bij winst op de voormalig Lakeside kampioen is een kwartfinale plek nog steeds binnen handbereik. De wedstrijden zijn voor een groot deel “live” te volgen via RTV Noord Holland.

Darts Bond Bollenstreek Rijnland © 2018
%d bloggers liken dit: