DBBR FINALEWEEKEND 2017/2018

Beste Leden,

Nog 1 competitie wedstrijd te gaan en dan is het seizoen 2017-2018 weer ten einde.

De meeste kampioenen zijn inmiddels bekend. Iedereen van harte gefeliciteerd !

Vrijdag 25 mei beginnen we met het Finaleweekend in de Katwijkse dartvereniging. We spelen vrijdag avond de bekerfinale en de algemene kampioenschappen voor de 1e divisie. Zaterdag 26 mei de algemeen divisie kampioenschappen voor de 3e en 4e divisie en Zondag 27 mei de promotie/degradatie wedstrijden en de algemeen divisie kampioenschappen voor de 2e divisie.

Vrijdag avond zijn de deuren vanaf 19.00 uur geopend en starten de wedstrijden om 20.00 uur.

Zaterdag en Zondag is de KDV geopend vanaf 09.30 uur en starten de wedstrijden om 11.00 uur.

Ik wens alle teams veel succes met hun laatste wedstrijden.

Sportieve groet,

Sandra de Winter

NDB Ranking 3: Verliezersronde succes voor Kenzo Honsbeek & Dinand Hoek

Afgelopen zondag stond in Deventer de 3e NDB ranking van het seizoen 2017/2018 op het programma en ook deze middag waren weer diverse DBBR leden afgereisd om deel te nemen. Bij de heren helaas geen hoogstaande prestaties. Bij de dames wist Marlous Focke de laatste 16 te bereiken, helaas was in deze ronde Patricia Rudolph met 3-1 te sterk. Bij de meisjes een knappe prestatie van Jaimy de Groot, zij wist de laatste 16 te bereiken, helaas was Whyonna van Niftrik met 3-2 te sterk. Bij de aspiranten bereikte Andy v/d Leek de laatste 16 van de winnaarsronde, hij verloor helaas met 3-2 van Rick van Kemenade. Bij de junioren in de winnaarsronde helaas ook geen hoogstaande prestaties.

Dan de verliezersronde twee prachtige prestaties bij de junioren en aspiranten. Kenzo Honsbeek wist het junioren toernooi op zijn naam te schrijven in deze categorie, hij versloeg in de finale Marnik Aalderink met 3-1. In de categorie aspiranten was Dinand Hoek de beste, hij versloeg in de finale Alain de Wilde met 3-1.

Wil je alle uitslagen bekijken, dan kan dat via onderstaande links.

Bekijk alle uitslagen van de Open Stedendriehoek:

Heren A

Heren B

Dames

Meisjes

Meisjes verliezersronde

Aspiranten

Aspiranten verliezersronde

Junioren

Junioren verliezersronde

Paradarters

Darts Bond Bollenstreek Rijnland © 2018
%d bloggers liken dit: