DBBR FINALEWEEKEND 2017/2018

Beste Leden,

Nog 1 competitie wedstrijd te gaan en dan is het seizoen 2017-2018 weer ten einde.

De meeste kampioenen zijn inmiddels bekend. Iedereen van harte gefeliciteerd !

Vrijdag 25 mei beginnen we met het Finaleweekend in de Katwijkse dartvereniging. We spelen vrijdag avond de bekerfinale en de algemene kampioenschappen voor de 1e divisie. Zaterdag 26 mei de algemeen divisie kampioenschappen voor de 3e en 4e divisie en Zondag 27 mei de promotie/degradatie wedstrijden en de algemeen divisie kampioenschappen voor de 2e divisie.

Vrijdag avond zijn de deuren vanaf 19.00 uur geopend en starten de wedstrijden om 20.00 uur.

Zaterdag en Zondag is de KDV geopend vanaf 09.30 uur en starten de wedstrijden om 11.00 uur.

Ik wens alle teams veel succes met hun laatste wedstrijden.

Sportieve groet,

Sandra de Winter

John Zandbergen en Sabrina Heemskerk winnen de DBBR ranking seizoen 2017/2018

John Zandbergen en Sabrina Heemskerk hebben de DBBR ranking seizoen 2017/2018 op hun naam geschreven. In de Katwijkse Dartvereniging stond afgelopen zaterdag de laatste ranking van het seizoen op het programma onder de naam ”Gesloten Bollenstreek” Zowel de titel bij de heren als dames was voor aanvang van het toernooi nog niet vergeven. John Zandbergen en Arie v/d Eijkel stonden zeer dicht bij elkaar maar ook bij de dames stonden Marlous Focke en Sabrina Mulder heel dicht bij elkaar.

Arie v/d Eijkel verloor al vroegtijdig in het toernooi en John Zandbergen behaalde uiteindelijk de halve finales waarmee hij genoeg punten wist te verzamelen om de ranking titel voor zich op te eisen. Ferry van Veen is uiteindelijk 2e geworden en de 3e plaats is voor Arie v/d Eijkel.

Bij de dames overleefde Sabrina Mulder de poulefase niet en kwam in de verliezersronde terecht, Marlous kwam uiteindelijk tot en met de halve finale. Beide pakte hiermee twee punten en daardoor was de voorsprong van Sabrina (1 punt) genoeg om de rankingtitel seizoen 2017/2018 op haar naam te schrijven.

Zowel John als Sabrina ontvangen een uitnodiging om namens DBBR deel te nemen aan de CLOD 2018. Sabrina maakt hier geen gebruik van en daardoor schuift deze door naar nummer twee Marlous Focke.

Darts Bond Bollenstreek Rijnland © 2018
%d bloggers liken dit: