DBBR FINALEWEEKEND 2017/2018

Beste Leden,

Nog 1 competitie wedstrijd te gaan en dan is het seizoen 2017-2018 weer ten einde.

De meeste kampioenen zijn inmiddels bekend. Iedereen van harte gefeliciteerd !

Vrijdag 25 mei beginnen we met het Finaleweekend in de Katwijkse dartvereniging. We spelen vrijdag avond de bekerfinale en de algemene kampioenschappen voor de 1e divisie. Zaterdag 26 mei de algemeen divisie kampioenschappen voor de 3e en 4e divisie en Zondag 27 mei de promotie/degradatie wedstrijden en de algemeen divisie kampioenschappen voor de 2e divisie.

Vrijdag avond zijn de deuren vanaf 19.00 uur geopend en starten de wedstrijden om 20.00 uur.

Zaterdag en Zondag is de KDV geopend vanaf 09.30 uur en starten de wedstrijden om 11.00 uur.

Ik wens alle teams veel succes met hun laatste wedstrijden.

Sportieve groet,

Sandra de Winter

INSCHRIJVING SEIZOEN 2018/2019

De inschrijving voor het DBBR seizoen 2018-2019 is inmiddels gestart, d.m.v onderstaande link naar teambeheer kan je jouw team aanmelden voor de nieuwe competitie. Let er op dat alle gegevens (nog) kloppen en wijzig deze indien nodig. Spelers die van team veranderen kunnen pas bij hun nieuwe team worden ingeschreven wanneer de huidige competitie ten einde is.
 
Een prachtige competitie verdeeld over vijf divisies, DBBR Beker toernooi, een DBBR ranking en gesloten bollenstreek exclusief voor DBBR leden, een DBBR jeugdranking, training voor de jeugd elke maandagavond door onze jeugdcoördinator Miranda Azier-Hasenoot
 
Ons herenselectie team is al twee jaar op rij kampioen van Nederland en onze dames selectie was vorig seizoen 3e van Nederland.
 
Officiële lidorganisatie van de Nederlandse Darts Bond
 
Darts Bond Bollenstreek Rijnland © 2018