Vacature: Teammanager LACO (Dames)

Vacature: Teammanager LACO (Dames)

De DBBR is op zoek naar een Teammanager die leiding kan geven aan onze damesselectie. In het seizoen 2013-2014 werd dit DBBR team 3e van Nederland. De teammanager zal (in samenspraak met de teamcaptain) bij…

Dennis Verhaegen kijkt terug op de kwalificatie Nederlands selectie 2014/2015

Dennis Verhaegen kijkt terug op de kwalificatie Nederlands selectie 2014/2015

We kijken terug met Dennis Verhaegen naar de kwalificatie wedstrijden voor de Nederlandse selectie 2014/2015

DBBR Media pakt uit in het nieuwe seizoen

DBBR Media pakt uit in het nieuwe seizoen

Het duurt nog wel even want de zomerstop is pas net ingetreden, maar in september gaat het nieuwe seizoen 2014/2015 weer van start. DBBR Media gaat uitpakken vanaf het nieuwe seizoen met veel aandacht voor…

Ramses Sjaffies pakt de nationale beker 2014

Ramses Sjaffies pakt de nationale beker 2014

De Ramses Sjaffies uit Café de Pepersteeg uit Roelofarendsveen hebben afgelopen middag de nationale beker in Nijkerk gewonnen. In de finale versloegen de Ramses Sjaffies Magic Dream uit Tilburg met 4-1

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2013 JoomlaWorks Ltd.

DBBR informatie

De afkorting DBBR staat voor Dartsbond Bollenstreek Rijnland, de DBBR is aangesloten bij de Nederlandse Darts Bond(NDB). Op dit moment spelen bijna 1200 darters en dartsters wekelijks in de DBBR competitie in teamverband.

Competitie voor alle niveau's

Of je nu puur voor de lol wilt darten of echt voor de prijzen wilt gaan, bij de DBBR is er plek voor elk spelersniveau. Er is een 4e divisie, een 3e divisie, een 2e divisie, een 1e divisie en de Eredivisie. Deze divisies bestaan weer uit 2 of meerdere poules, alleen de Eredivisie bestaat uit 1 poule, hierin spelen de beste teams van de DBBR.

Al 38 jaar springlevend

Dartsbond Bollenstreek Rijnland vierde in 2011 haar 35 jarig bestaan in het bijzijn van o.a Raymond van Barneveld die ook DBBR lid is geweest. Inmiddels bestaat de DBBR 38 jaar en is de DBBR nog springlevend.

Hoe word ik Lid?

De DBBR competitie wordt gespeeld in teamverband, of je sluit je aan bij een bestaand team, of je start met jouw vrienden, vriendinnen, collega's, familieleden enz.. zelf een dartteam. Op deze website vind je het inschrijformulier. Het lidmaatschap kost 40 euro p.p per seizoen. De competitie start in september en eindigt in de maand juni. Klik hier voor meer info

Graddus van der Ploeg overleden

Gisteren kreeg ik het droevige bericht dat Graddus van der Ploeg , eigenaar van Bar Madero en Café ‘t Puntje te Noordwijkerhout  veel te vroeg van ons is heengegaan. Hij kon het gevecht tegen zijn ziekte niet meer winnen. Zelf heb ik jaren lang met Graddus menig toernooi mogen organiseren.

Als privé persoon maar ook als bestuurslid van de DBBR heb ik veel aan hem te danken voor zijn inzet die hij al die jaren voor de dartsport heeft betekend. Hij heeft zich vanaf het begin jaren 80 tot heden altijd ingezet om de dartsport te promoten,denk maar aan de grote zomertoernooien welke door Graddus werden gesponsord.

Ook stond hij als eerste klaar om de DBBR bij te staan in de kosten en het onderbrengen van de Laco teams, en als sponsor van de Super Leaque teams. Niets  was hem te veel , en als daarom de tent verandert of verbouwd moest worden ,dan gebeurde dat dan ook. Veel dartteams vonden bij Graddus een thuishaven om hun competitie wedstrijden te spelen , waarbij hij altijd als een gastheer zijn teams aanmoedigde.

Graddus wij zullen je missen. Wij wensen Heleen , zijn kinderen en familie en vrienden de kracht om dit verlies te dragen.

Namens het bestuur van de DBBR

Gerrit Wijnands

Ex Voorzitter.

Share

Social Media

FacebookTwitterPinterest

Advertentie

Lid worden LDV

DBBR Tweets