Graddus van der Ploeg overleden

Gisteren kreeg ik het droevige bericht dat Graddus van der Ploeg , eigenaar van Bar Madero en Café ‘t Puntje te Noordwijkerhout  veel te vroeg van ons is heengegaan. Hij kon het gevecht tegen zijn ziekte niet meer winnen. Zelf heb ik jaren lang met Graddus menig toernooi mogen organiseren.

Als privé persoon maar ook als bestuurslid van de DBBR heb ik veel aan hem te danken voor zijn inzet die hij al die jaren voor de dartsport heeft betekend. Hij heeft zich vanaf het begin jaren 80 tot heden altijd ingezet om de dartsport te promoten,denk maar aan de grote zomertoernooien welke door Graddus werden gesponsord.

Ook stond hij als eerste klaar om de DBBR bij te staan in de kosten en het onderbrengen van de Laco teams, en als sponsor van de Super Leaque teams. Niets  was hem te veel , en als daarom de tent verandert of verbouwd moest worden ,dan gebeurde dat dan ook. Veel dartteams vonden bij Graddus een thuishaven om hun competitie wedstrijden te spelen , waarbij hij altijd als een gastheer zijn teams aanmoedigde.

Graddus wij zullen je missen. Wij wensen Heleen , zijn kinderen en familie en vrienden de kracht om dit verlies te dragen.

Namens het bestuur van de DBBR

Gerrit Wijnands

Ex Voorzitter.