DBBR FINALEWEEKEND 2017/2018

Beste Leden,

Nog 1 competitie wedstrijd te gaan en dan is het seizoen 2017-2018 weer ten einde.

De meeste kampioenen zijn inmiddels bekend. Iedereen van harte gefeliciteerd !

Vrijdag 25 mei beginnen we met het Finaleweekend in de Katwijkse dartvereniging. We spelen vrijdag avond de bekerfinale en de algemene kampioenschappen voor de 1e divisie. Zaterdag 26 mei de algemeen divisie kampioenschappen voor de 3e en 4e divisie en Zondag 27 mei de promotie/degradatie wedstrijden en de algemeen divisie kampioenschappen voor de 2e divisie.

Vrijdag avond zijn de deuren vanaf 19.00 uur geopend en starten de wedstrijden om 20.00 uur.

Zaterdag en Zondag is de KDV geopend vanaf 09.30 uur en starten de wedstrijden om 11.00 uur.

Ik wens alle teams veel succes met hun laatste wedstrijden.

Sportieve groet,

Sandra de Winter

Henny van der Ster in halve finale Zuiderduin Masters

Henny van der SterDe Zuiderduin Masters is een zeer geslaagd toernooi voor DBBR speler Henny van der Ster. Hij plaatste zich door het winnen van de Champions League of Darts. De loting bepaalde dat hij in een poule terecht kwam met Martin Atkins en Mark Webster oftewel volgens velen de poule des doods. Niets was minder waar, Henny won van beide spelers en bereikte zelfs de halve finale door met 3-1 te winnen van de Zweed Alan Norris die Martin Adams uitschakelde.

In de halve finale trof hij titelverdediger Gary Anderson, ook in die partij liet de Leidenaar goed spel zien met o.a een maximale score en een 12 darter. Helaas was hij niet opgewassen tegen de Schot die liet zien waarom hij de favoriet is voor de Lakeside titel. Henny die jaren lang in de top 10 van de NDB bivakkeerde boekte dit weekend zijn mooiste resultaat tot nu toe. Een gedeelde derde plek met Tony ‘O Shea op een perfect georganiseerd toernooi in Egmond aan Zee.

Statistieken volgen later…

Darts Bond Bollenstreek Rijnland © 2018
%d bloggers liken dit: