DBBR FINALEWEEKEND 2017/2018

Beste Leden,

Nog 1 competitie wedstrijd te gaan en dan is het seizoen 2017-2018 weer ten einde.

De meeste kampioenen zijn inmiddels bekend. Iedereen van harte gefeliciteerd !

Vrijdag 25 mei beginnen we met het Finaleweekend in de Katwijkse dartvereniging. We spelen vrijdag avond de bekerfinale en de algemene kampioenschappen voor de 1e divisie. Zaterdag 26 mei de algemeen divisie kampioenschappen voor de 3e en 4e divisie en Zondag 27 mei de promotie/degradatie wedstrijden en de algemeen divisie kampioenschappen voor de 2e divisie.

Vrijdag avond zijn de deuren vanaf 19.00 uur geopend en starten de wedstrijden om 20.00 uur.

Zaterdag en Zondag is de KDV geopend vanaf 09.30 uur en starten de wedstrijden om 11.00 uur.

Ik wens alle teams veel succes met hun laatste wedstrijden.

Sportieve groet,

Sandra de Winter

Elmer Kralt en Marjolein van der Leer winnen Gesloten Bollenstreek

De kampioenen van de 3e editie van Gesloten Bollenstreek op 17 mei 2009 zijn Marjolein van der Leer en Elmer Kralt. Bij de dames wist Marjolein in een spannende finale tegen Natasja Ellert van haar met 5-4 te winnen. En bij de heren stonden de gebroeders Kralt in de finale. Elmer stond tegen zijn broer Willem Kralt al gauw 0-3 achter. Willem haalde ook de 4e leg met de hoogste finish 167 van die dag naar zich toe.
Hierna kon Willem weinig de triple 20 raken waardoor Elmer de 0-4 naar een 5-4 winst wist om te buigen. Vanuit de DBBR ranking dames, kan helaas de kampioen Bianca Los i.v.m vakantie niet naar de Champions League Of Darts. Omdat Marjolein door de Gesloten Bollenstreek al een plek heeft, gaat de nummer 3, Vanessa Rosken naar de CLOD. Dbbr ranking heren kampioen Ferry van Veen gaat naar de CLOD. Dylan Schoonderwoerd gaat als junior namens de dbbr naar de CLOD. Namen van andere jeugdspelers komt nog.
Tekst: Wim Huka
Darts Bond Bollenstreek Rijnland © 2018
%d bloggers liken dit: