DBBR FINALEWEEKEND 2017/2018

Beste Leden,

Nog 1 competitie wedstrijd te gaan en dan is het seizoen 2017-2018 weer ten einde.

De meeste kampioenen zijn inmiddels bekend. Iedereen van harte gefeliciteerd !

Vrijdag 25 mei beginnen we met het Finaleweekend in de Katwijkse dartvereniging. We spelen vrijdag avond de bekerfinale en de algemene kampioenschappen voor de 1e divisie. Zaterdag 26 mei de algemeen divisie kampioenschappen voor de 3e en 4e divisie en Zondag 27 mei de promotie/degradatie wedstrijden en de algemeen divisie kampioenschappen voor de 2e divisie.

Vrijdag avond zijn de deuren vanaf 19.00 uur geopend en starten de wedstrijden om 20.00 uur.

Zaterdag en Zondag is de KDV geopend vanaf 09.30 uur en starten de wedstrijden om 11.00 uur.

Ik wens alle teams veel succes met hun laatste wedstrijden.

Sportieve groet,

Sandra de Winter

Drie DBBR spelers bij laatste 16 in Amsterdam

Tijdens de eerste NDB Ranking van dit seizoen in Amsterdam hebben een aantal leden van onze bond laten zien dat er rekening met hun moet worden gehouden. Willem Kralt van United kwam het verst. Hij bereikte de kwartfinale door bij de laatste 16 Bolle Olifant collega Danny Azier met 3-1 te verslaan. De derde speler bij de laatste 16 was eveneens een United team lid, Wim Mink speelde de hele dag sterk en gooide o.a een 150 finish.

Sjors van Veen kwam tot de laatste 32 maar miste belangrijke dubbels tegen Gino Vos. Bij de dames bereikten Marjolein van de Leer en Bianca Los de laatste 32. Helaas bleek het voor beiden de laatste partij van het Open Noord West Nederland. Henny van der Ster die tot dan toe geen leg verloren had verloor van een sterk spelende Joey ten Berge. Beide spelers komen elkaar in december weer tegen op de Zuiderduin Masters.

Uitslagen vind je op Home4darts.com

Darts Bond Bollenstreek Rijnland © 2018
%d bloggers liken dit: