DBBR FINALEWEEKEND 2017/2018

Beste Leden,

Nog 1 competitie wedstrijd te gaan en dan is het seizoen 2017-2018 weer ten einde.

De meeste kampioenen zijn inmiddels bekend. Iedereen van harte gefeliciteerd !

Vrijdag 25 mei beginnen we met het Finaleweekend in de Katwijkse dartvereniging. We spelen vrijdag avond de bekerfinale en de algemene kampioenschappen voor de 1e divisie. Zaterdag 26 mei de algemeen divisie kampioenschappen voor de 3e en 4e divisie en Zondag 27 mei de promotie/degradatie wedstrijden en de algemeen divisie kampioenschappen voor de 2e divisie.

Vrijdag avond zijn de deuren vanaf 19.00 uur geopend en starten de wedstrijden om 20.00 uur.

Zaterdag en Zondag is de KDV geopend vanaf 09.30 uur en starten de wedstrijden om 11.00 uur.

Ik wens alle teams veel succes met hun laatste wedstrijden.

Sportieve groet,

Sandra de Winter

Bekerkampioen Elbee overleeft groepsfase niet

ELBee heeft afgelopen zondag in Sporthal de Corlaer meegedaan aan het landelijk bekerkampioenschap namens de DBBR, de eerste twee poule wedstrijden tegen DBMN en RDO werden met 4-3 gewonnen.

In de beslissende poulewedstrijd tegen DSWN kwam er uiteindelijk een 6-1 nederlaag op het bord. Dennis Verhaegen verloor zeer nipt van Jeffrey de Zwaan, Rilana Erades verloor zeer nipt van Ryan de Vreede, Ron de Pijper won overtuigend van Kevin Vennik 3-0. In de koppels werd twee keer 3-2 verloren.

Helaas de poulefase niet overleeft maar wel weer een mooie ervaring opgedaan en laten zien mee te kunnen met de beste van Nederland. Overigens was het geen schande om te verliezen van Fifth Division DSWN want die werden aan het einde van de middag gekroond tot Nederlands beker kampioen.

 

Darts Bond Bollenstreek Rijnland © 2018
%d bloggers liken dit: